Tijdens deze workshop leer je de theorie en in de praktijk hoe je zelf kunt wecken. We sluiten af met een luxe, biologische salade uit onze moestuin, incl 2 glazen wijn.
Aanvang met een glaasje moestuin kir met een klein gebakje gemaakt van een ingemaakt product uit onze eigen moestuin.
De workshop bestaat uit:
-maken van jam of confituur van fruit van het seizoen
-Het inleggen in zuur of zoetzuur op diverse manieren
-Verse tomaten inmaken
-Het wecken van zachte vruchten afhankelijk van het seizoen
-Wecken van groenten soorten
Workshop inclusief :
-Weckpotten en potjes, voldoende zodat iedere deelnemer wat mee naar huis kan nemen.
-Hand-out met basisrecepten om mee te nemen.
-Zoete versnapering vooraf en welkomstdrankje
-2 glazen wijn
-Luxe, biologische salade uit onze moestuin bij afsluiting
Duur workshop 4 uur, €89,- per deelnemer
Ter aanvulling:
-Wijn tijdens de workshop per fles € 19,95
-Frisse sangria met eigen fruitsoorten a € 15, per fles (1liter)
-Zelfgemaakte vlierbloesem ranja per geopende fles siroop € 9,95
-Als aanvulling op de workshop kunnen we het inmaken van fruitsoorten met rum, wodka of brandewijn toevoegen. Per geopende fles € 22,50